MADALINA ROSU

Madalina Rosu

Am practicat timp de 9 ani dansul sportiv, in momentul de fata particip la concursuri nationale si internationale de salsa si bachata, iar de 4 ani predau copiilor de la gradinite si after-school nu doar dans sportiv, ci si modern. Vara aceasta am petrecut-o tot in acelasi ritm, fiind selectata in tabere scolare pentru a-i invata pe copii sa danseze diferite coregrafii cu tematica: robotica, traditionala, greceasca, rock n roll etc.

MONA CONSTANTINESCU

Mona Constantinescu

Am absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti-facultatea de actorie, unde, timp de trei ani am studiat diferite stiluri de dans. Inainte de facultate am facut parte dintr-o trupa de dansatori aproximativ patru ani de zile. Pentru ca si eu sunt o ambitioasa, așa cum am auzit ca sunt si fetele din trupa de dans, imi doresc sa castigam impreuna numai locuri pe podium si sa ne bucuram de fiecare moment.

ADINA ROSU

Adina Rosu

Am practicat dansul sportiv de performanta timp de 12 ani, participand la competitii nationale si internationale, la diverse showuri si emisiuni tv. Predau de aproximativ 5 ani atat copiilor de toate varstele cat si adultilor. Consider ca dansul este foarte benefic, in special copiilor, fiind un mod bun de relaxare, de socializare si de formare a acestora.

COREGRAFI CU CARE AM COLABORAT SI DE CARE NE AMINTIM CU DRAG

CORINA PLATON

Corina Platon

Membra a trupei The Haters si asistent coregraf la Mike's School of Dance. De 5 ani lucrez cu copii de toate varstele, dar si cu adultii pasionati de dans. Imi place sa lucrez in special cu copiii deoarece energia si entuzismul lor ma fac sa iubesc si mai mult acest domeniu. Unul dintre cele mai importante rezultate obtinute este Locul 1 la World of Dance Romania 2016, castigat impreuna cu membrii trupei The Haters

MADALINA MARIN

Madalina Marin

Motto: Atat eu, cat si copiii, suntem buni, vom deveni si mai buni!

Sunt absolventa a Universitatii Nationale de Arta Teatrala și Cinematografica București, sectia - coregrafie. De la varsta de 8 ani, practic dans modern si balet, participand la concursuri in diferite orase ale tarii. De 3 ani sunt profesor de balet, contemporan, modern pentru prescolari, scolari si adulti. Imi place competitia!