MASCOTA NOASTRA ESTE FROGGIE/

Toti copiii au dreptul la educatie!/

Froggie Scrisoarea echipei Froggie, catre noi, toti

"Dragul nostru Froggie Friend,

Povestea asta-i impletita din 4 fire, mult drag pentru tot ce-i facut de mana si placerea de a aduce zambete. Aparut prima data din capete de ata gasite in lada bunici, crosetat de doua maini pricepute, a ajuns azi sa-ti fie prieten.

Froggie e mai mult decat o broscuta. El e un personaj ce vrea sa calatoreasca, sa fac un pic de bine si sa creeze povesti.

Calatoriile ne imbogatesc, de aceea te invit sa il plimbi pe micul Froggie, astfel sa crestem impreuna. Frumusetile calatoriei tale, pot fi povesti de neuitat pentru copiii ce n-au ajuns in locurile acelea. Tu ii arati lui lumea, iar noi o aratam celor mici, veseli, dar prea putin norocosi. Daca povestea asta a ajuns la tine inseamna ca picul tau de bine a fost deja facut. Din pretul unui Froggie noi punem de-o parte banuti pentru a cumpara un tort sau pentru a trimite intr-o excursie un copil ce n-a avut inca parte de asta. Lucrurile mici transforma lumea intr-un loc mai bun, iar noi ne dorim sa contribuim! Cei mai multi dintre noi am adormit ascultand o poveste. Dupa cum probabil stii, sunt si copii ce nu se pot bucura de asta. Credem ca povestile sunt vindecatoare. Ele pot oferi lectii de invatat, pot aduce zambetul pe buze si pot da speranta, iar noi, asta vrem sa facem. Adunam povesti pentru visele placute ale copiilor. Froggie e o jucarie pentru cei mici si o bucurie pentru cei mari, de aceea e important sa stii ca materialele folosite sunt antialergene si firele sunt 100% din bumbac egiptean. El poate fi spalat la maximum 60 de grade, dar ti-am fi recunoscatori daca l-ai proteja de masina de spalat. Ametelile nu ii fac bine.

Te invitam sa dai un like pe pagina de facebook thegreenlittlefrog, iar noi te vom adauga in grupul Froggie Friends. Odata ajuns acolo te vom tine la curent cu toate initiativele noastre, iar cu drag te asteptam sa ni te alaturi!

Suntem nerabdatori sa construim povesti in jurul fotografiilor primite de la tine. Daca vrei, sa stii, poti fi chiar tu autorul povestii: trimite-ne fotografia insotita de cateva cuvinte, iar noi o aratam lumii.

Iti multumim ca ne ajuti sa-l crestem pe Froggie mare!"

#froggie #impletimbucurii

Echipa Froggie

Contact echipa Froggie