Moș Crăciun a venit de la Ariston

Liderii din diverse domenii de activitate au fost și sunt alături de copiii de la Academia Campionilor. Cel mai nou partener este specialistul global în produse de încălzire și apă caldă menajeră: ARISTON România ❤

Când Ariston vorbește despre căldură, nu se referă doar la energie, ci și la căldura umană, inclusiv grija față de clienți. Oamenii cu suflet mare de la Ariston au răspuns pozitiv rugăminții noastre de a asigura confortul celor două săli de antrenamente QUBE Wellness din Popești Leordeni. Centrala termică Clas One 30 kW ne face deja cald la locația de lângă Capitală și oferă apa caldă necesară pregătirii în cele mai bune condiții a copiilor noștri.

Ariston Group este lider internațional în producția și furnizarea unei game complete de echipamente și servicii destinate încălzirii și producerii de apă caldă menajeră. Mulțumim campionilor de la Ariston pentru că sprijină performanța micilor noștri campioni!

#Ariston#AristonRomania#Confortextrem#TheHomeOfSustainableComfort#One#Technology#Comfort#HotWater#Nature#Sustainability#AcademiaCampionilor#Wearethechampions

Ziua 5 – Bootcamp Dance&Gym 2022

Inevitabil a venit și ultima zi de cantonament. Chiar dacă noaptea trecută am dormit mai puține ore tot am ieșit la înviorarea de dimineață

Dimineața ne-am petrecut-o luându-ne rămas bun de la colegele de cantonament

Bucurându-ne de cadourile dulci ale prietenilor de la #ÜLKER & Biskrem

Academia Campionilor le mulțumește în mod special celor cinci antrenoare/coregrafe ce au participat în mod activ la Bootcamp 2022 si pe care le menționăm în ordine alfabetica: Briana, Dariana, Denisa, Madalina si Maya.

Ne revedem în Bootcamp 2023!

Pana atunci nu uitați sa ne urmăriți pe Facebook, Instagram, Youtube si TikTok

ro.kvantumsport.com/

Ziua 4 – Bootcamp Dance&Gym 2022

Am vrea ca ziua a patra să țină cat șapte zile ca în povesti căci mâine vom pleca spre casă. Poate de aceea și energia fetelor este nesfârșită 🙂

Am început ziua cu tradiționala înviorare

Micul dejun

Apoi a început iar distracția: dans, gimnastică, bălăceala la piscină, trambulina, dans pe iarba, stat în foișor, jucat cărți cu prietenele, cursa cu jaloane.

Ne pare rău ca nu putem afișa aici sutele de fotografii pe care le avem; fiecare dintre ele spune povestea unor copii fericiți ce trăiesc la maximum bucuria de a fi împreună cu antrenoarele/coregrafele și colegele de echipă.

Si abracadabra badabum…un nou tort pentru petrecerea de seară oferit de pensiunea Sohodol Valley!

La masa de prânz s-a venit în costumație orientală cu turban după bălăceala în piscină 🙂

Când toată lumea credea ca fetele sunt obosite, ce credeți? Au pus la cale ultima finală pentru Dance Battle. De fapt penultima. De fapt antepenultima. De fapt nu mai știm pentru ca lor le place să danseze și nu mai contează 🙂

Fetele de la gimnastică și-au întărit mușchii făcând scăunelul invizibil la perete de am închis repede ușa sălii de antrenament să nu ne prindă antrenoarea și pe noi la tonifiere și forță 🙂

Când antrenamentele și concursurile s-au încheiat praful de dans a rămas în aer și toată lumea a început sa danseze peste tot ca într-un musical bine pus în scenă:

Seara a venit inevitabil iar focul de tabără era pregătit doar pentru noi

In timp ce fetele dansau în jurul focului de tabără și a tortului,

DJ Cristi își instala sculele pentru o seară de discoteca fabuloasa (fetele noastre sunt mai ceva decât bateriile mașinilor Tesla )

Vă dorim noapte bună si noi plecăm sa dansăm pe muzica mixată de DJ Cristi!

Explozivă atmosferă!

ro.kvantumsport.com/

La mulți ani, Sorana!

Este a doua oară când una dintre fetele de aur ale Academiei Campionilor împlinește 17 ani. Chiar în cantonamentul în care a decis să vină și să amâne o binemeritată petrecere cu familia și prietenii.

Nouă nu ne vine sa credem și nici nu știm când au trecut anii. Ne uităm la fetele vechi ale grupei de gimnastică și le vedem tot mici, mici, salutând publicul de pe scenă după concursuri grele.

Îți mulțumim Sorana pentru că ne-ai fost alături în toți acești ani! Ești o parte din sufletul Academiei Campionilor și cuvintele sunt prea puține ca să te descrie.

Mereu calmă și echilibrată, tenace și ambițioasă, gestionând cu umor micile conflicte ale gimnastelor mai mici, mereu având un sfat bun pentru colegele tale de echipă.

Ne dorim să ne rămâi alături cât mai mult cu putință, copil bun și luminos, pentru cei ca tine a fost creat acest club de elită!

La mulți ani, draga noastră Sorana Radu, gimnastă și majoretă a Academiei Campionilor!

epantofi.ro

Ziua 3 – Bootcamp Dance&Gym 2022

In ziua trei ne-am trezit puțin mai greu după distracția din seara trecută dar am făcut o înviorare pe cinste și ne-am energizat. Vă lăsam filmul mai jos, poate vă ajuta și pe voi când sunteți apatici și lipsiți de energie:)

După aceea fiecare grupă și-a realizat activitățile distractive si antrenamentele prin rotație: confecționat de brățări, antrenamente în aer curat, bălăceala la piscină, antrenament pentru nou număr de majorete cu pom pom, avut grijă de pisica albă, jucat cu cățelușa Lola

Majorete cu pom pom

Iar dintr-o dată … abracadabra badabum…au mai apărut două torturi! Ce nemaipomenită vrăjitorie s-a întâmplat în valea Sohodolului datorită prietenilor de la Cofetăria Andrei Brașov!

Si da, dacă va întrebați, torturile au fost foarte bune, firimitura nu a mai rămas din ele 🙂

Mai pe seară un miros îmbietor de pizza se răsucea alene pe sub ușa restaurantului. Atât de îmbietor încât fetele s-au așezat la coadă 🙂

Cum ziua trecută a fost se pare doar încălzirea concursurilor de dans intre fete, am descoperit că tocmai ce au pus la cale un “dance battle” cu perechi trase la sorți aleatoriu. Juriul împreună cu invitata specială Lola Mirandola sunt la datorie (nu vrea nimeni să ii ofere căsuță și prietenie pe vecie Lolei, atât de bine pregătită în dans, gimnastica și jurizat concursuri?)

Tragerea la sorti a perechilor pentru “dance battle” – bolul este din cleștar, ca pentru prințese 🙂

Mai jos o foarte scurtă selecție de momente din timpul “Dance Battle”. Ii rog pe părinți să îl ierte pe video creator, plouă în București și l-a lovit somnul 🙂

sportmaniac.ro

Ziua 2 – Bootcamp Dance&Gym 2022

Dragii noștri, dacă ați crezut cumva că prima zi a fost încărcata de activităti apoi stați să vedeți cate lucruri s-au întâmplat în ziua a doua. Atât de multe încât cu siguranță vom uita cate ceva in povestea de pe blog. Speram doar ca toate aceste lucruri sa rămână veșnic într-o amintire plină de bucurie și prietenie a copiilor Academiei Campionilor. Pentru că noi creștem lideri cu visuri mari!

Ca sa nu ne mai lungim știți povestea de ieri: fetele s-au trezit, au făcut înviorarea și au mâncat micul dejun

Apoi am dat startul unei ștafete cu hohote de ras: alergat în sac, aruncat cu discul, numai lucruri amuzante 🙂

Ploaia a încercat sa ne sperie puțin dar ne-a auzit hohotele și s-a hotărât sa plece în altă parte

Iar noi ne-am continuat activitățile în aerul curat al muntelui

Grupa de gimnastică și majorete ce s-a antrenat din greu ieri azi a primit dreptul la bălăceală

Iar în timp ce toată lumea era deosebit de ocupată, domnu’ Alex primea torturile cadou pentru sărbătoritele zilei de la Cofetăria Andrei Brașov

Torturile fiind venite s-a dat startul la cantatul de “La Multi Ani!” pentru: Alesia Sîrbu, Maria Iancu, Ana Nicole Popescu, Sorana Radu, Yasemin Alexandra Kepen, Alexandra Jipa, Alexandra Neagu și “domnu’ Alex”.

Acum nu mai știm nici noi când în cronologia acestei zile pline de evenimente s-au întâmplat toate dar vă putem spune că albinuțele apicultorului Moldovan s-au gândit și la fetele noastre și le-au trimis miere.

Iar ca să nu credeți că nu hrănim copiii aceștia și cu mâncare gătită mai punem și câteva fotografii de la masa de prânz, ca să vă facem poftă 🙂

Cum suntem toți sătui, vitaminizați si relaxați ne mai lipseau doar câteva produse de make-up pentru că seara aceasta avem …tam…tam… concurs de cea mai talentată Miss Bootcamp 2022 pam, pam! Nu-i așa ca nu vă așteptați?

Prietenele noastre de la Avon au venit cu mașinuța lor frumos colorată, au instalat cortul și au început prezentarea de produse. Ia priviți ce a ieșit sub zâmbetul unui curcubeu spectaculos parcă desenat de pensula fetelor noastre.

Atât de repede s-a făcut seara încât a început si concursul de Miss Bootcamp 2022. Nu-i așa că îl așteptați cu nerăbdare? Avem MC, avem juriu, avem public și concurente nemaipomenit de talentate.

Sa înceapă show-ul!

Ziua 1 – Bootcamp Dance&Gym 2022

Orice zi de cantonament serios si care se respecta incepe cu înviorarea. Bun asa, am stabilit. Acum problema noastră este ca nu știm care sunt fetele, antrenoarele, coregrafele și care sunt florile asa ca am pus aici o mulțime de fotografii poate ne descurca din încâlceala urmăritorii noștri 🙂

Tiii … dupa ce fetele s-au înviorat, au mâncat micul dejun, a început un curs de dans nemaivăzut condus de invitatul special Cosmin Lupoaie ce are atâtea titluri si concursuri câștigate de numai numărul petalelor de trandafiri îl pot întrece.

Bine, daca nu ne credeți, va mai punem niște (multe) fotografii 🙂

A, da, am uitat sa va povestim despre cățelușa Lola Mirandola, ce știe sa cânte, sa danseze, sa sară ca și majoretele și care își cauta stăpân și căsuță pe viata. Dar revenim într-un articol separat cu întreaga poveste.

Dupa atata dans trebuia și o pauza dulce oferita de sponsorul nostru Fornetti România. Cuvintele sunt de prisos zicem noi ca sa descriem cat de bune au fost prăjiturile Fornetti.

Cum ziua încă nu s-a terminat cu o partida de scăldat noi am continuat

Când ziua se cam apropia de sfârșit, ne-am răsfățat după cină cu niște floricele si un film, am mângâiat o pisicuță, ne-am bucurat de răcoarea serii după atâta căldură în inima Bucureștiului și apoi ne-am pregătit de culcare.

Totul dovedit cu poze, ca sa nu avem discuții 🙂

Noapte buna! Nu uitați sa ne urmăriți mâine pentru alte întâmplări haioase!

ro.kvantumsport.com/

Start Bootcamp Dance&Gym 2022

Cum s-a făcut dimineața de duminica 28 August am zumzăit ca un roi de albine în fata autocarului ce trebuia sa ne ducă in cantonament 🙂

Am plecat la drum atenți la tot și toate, alături de prieteni cuvântători și necuvântători

Am făcut și popasuri ca sa ne odihnim la umbra

Si iată ca am ajuns la pensiunea Sohodol Valley!

Degrabă am început sa testam trambulina, leagănele, bicicletele, potecile, foișorul, dulceața discuțiilor cu prietenele

Iar după ce ne-am săturat puțin de relaxare am mers sa testam cina și le-am trimis părinților câteva fotografii ca să le facem în ciudă 🙂

Cum mâine este o altă zi, nu uitați sa vizitați blogul nostru ca să vedeți ce fapte de ispravă am mai realizat!

floria.ro

Cum a fost primul Mini Bootcamp Academia Campionilor

Ei da, am reusit-o si pe aceasta!

La rugamintile fierbinti ale copiilor (si parintilor 🙂 ) am organizat primul Mini Bootcamp al Academiei Campionilor in statiunea Predeal perioada 13-17 Iulie 2022.

Plecarea din Gara de Nord a fost una plina de emotie pentru toata lumea iar fotografiile sunt martore:

Timp de 4 zile nu am avut timp sa ne plictisim alaturi de Claudia, Andreea, Alexandru si minunatii nostri sponsori #Decathlon #Fornetti #LăptariacuCaimac #Overall #Danonino #Lego asa ca lasam mai jos cateva fotografii ca sa convingem scepticii 🙂

Am ras, am dansat, am animat Parcul Central din Predeal, am fost in scurte drumetii, am colorat, am lipit, am dansat din nou, am ras, am legat prietenii, am invatat sa dormim fara parinti pentru prima data in viata noastra 🙂 si timpul parca a zburat iar seara focului de tabara a venit…

Cu mare parere de rau am plecat spre Bucuresti dar nu fara sa oferim un spectacol de neuitat calatorilor din tren, sa nu uite niciodata cine sunt campioniii Academiei Campionilor

@academiacampionilor

Oriunde si oricand noi ne facem fani, poate sa intarzie CFR cat o vrea! Sfarsit de mini Bootcamp Academia Campionilor #academiacampionilor #bootcamp #dance #welovedance #fun #facemsportsinedistram #5pasidebine #tiktokromania #summervibes @claudia_yoyo

♬ original sound – Academia Campionilor

Chiar daca nu veti crede, chiar si dupa dansul din tren copiii au ajuns acasa si au continuat sa danseze toata seara ce au invatat alaturi de Claudia si Andreea pana cand in sfarsit i-a rapus somnul.

Asa ca acum stiti cat de bine am petrecut si va asteptam alaturi la Bootcamp Academia Campionilor din perioada 28 August -2 Septembrie 2022!

ro.kvantumsport.com/

Bun venit în familia Academiei Campionilor, Laura Iacob și Dariana Mototolea!

Colectivul tehnic al Academiei Campionilor se mărește din această lună cu un cuplu de foste campioane: Laura Iacob ❤ și Dariana Mototolea ❤

Ele vor conduce antrenamentele noii grupe de gimnastică pentru copiii din Popești Leordeni.

Laura Gabriela Iacob este fostă componentă a lotului olimpic de gimnastică artistică. A practicat acest sport timp de 14 ani, fiind multiplă medaliată la competiții naționale și internaționale, de la titlul de campioană națională la individual compus până la cel de medaliată cu bronz la Cupa Mondială.

Acum, ea a acceptat să crească o nouă generație de campioane la… #AcademiaCampionilor:

”Gimnastica a fost ceea ce știu să fac mai bine și mi-aș dori tare mult ca din plăcerea mea de a face gimnastică să dau mai departe copiilor. Să îi ajut să crească frumos pe toți cei care vin alături de noi și să ajungem acolo unde ne dorim cu toții”.

Laura va face echipă cu Dariana Mototolea, ambele campioane fiind în prezent studente la UNEFS. Dariana a practicat 13 ani atletismul de performanță, având și ea în vitrină numeroase titluri, dar a cochetat și cu gimnastica ritmică și dansurile moderne:

”Îndrăgesc copiii și mereu e o plăcere să lucrez cu ei. Iubesc gimnastica, sunt o persoană înțelegătoare, pozitivă și sper să transmit și celor mici pasiunea pentru sport”.

Bun venit în familia Academiei Campionilor, Laura și Dariana! Mult succes!

Visezi să faci parte dintr-o trupă de majorete?

Dacă aceasta este una dintre marile tale dorințe îţi dăm vestea bună ca se poate realiza foarte repede.

Trupa de majorete a Academiei Campionilor din sectorul 4 Bucuresti caută noi gimnaste!

Privește ultimele noastre fotografii de la Festivalul Stelele Aurii din noiembrie 2021 și vino alături de noi să cucerim mereu locul 1!

O nouă coregrafă de streetdance la Academia Campionilor sector 4

Gabriela Groza
Arhiva persoana Gabriela Groza

New entry în echipa tehnică a Academiei Campionilor: Gabriela Groza ❤️

Este instructor de dans pentru copii, iar la bază este dansatoare de street dance.

Și nu întâmplător se va ocupa de noua grupă de street dance 😉 cu antrenamente în zona Piața Sudului 👍

Practică dansul de peste 10 ani, iar în ultimii 7 ani a avut numeroase colaborări cu artiști sau formații precum Loredana Groza, Bambi, Edward Sanda, Andreea Antonescu, Simona Nae și Alessia 👏🔝👏🔝👏

A făcut parte din mai multe trupe de dans alături de care a reușit să câștige premii naționale și internaționale, cele mai importante fiind trei titluri de campioană mondială 🥇🥇🥇

“Îmi doresc o echipă în care să creștem împreună, să ne dezvoltăm, să învățăm, să participăm la concursuri și să devenim pe zi ce trece din ce în ce mai buni. Dacă ești pasionat de dans și dornic să înveți ce înseamnă de fapt street dance, te aștept cu drag la cursurile mele”, a spus noua campioană.

Mult succes, Gabi!

O nouă antrenoare de gimnastică aerobică in Popești Leordeni

Bun venit, Natalia!

Echipa tehnică a Academiei Campionilor este de ieri mai bogată: Natalia Iavin a preluat noua grupă de gimnastică aerobică și majorete din Popești Leordeni. Primul antrenament a fost deja o reușită, perspectivele fiind dintre cele mai bune.

Natalia este instructor internațional de aerobic, instructor național de majorete și de dans modern, dar și multiplă campioană europeană de majorete. Iar în prezent lucrează la Asociația Municipală Sportul Pentru Toți București. Ține cursuri de 13 ani cu copiii, astfel că este obișnuită cu cei mici și știe să îi atragă precum un magnet 🙂

“Iubesc copiii. Îmi place să contribui la dezvoltarea lor, să îi fac să vină de plăcere la antrenamente, să îi pregătesc pentru concursuri și pe viitor să avem reușite dintre cele mai bune. Sunt sigură că vom obține rezultate frumoase împreună”, a spus Natalia. Mult succes!

O nouă antrenoare în Berceni

Bun venit, Fifi!

Încă o fostă gimnastă de performanță, crescută și ea la școala sportivă de la Deva, intră de azi în echipa Academiei Campionilor: Diana Văduva 💖

“Fifi”, așa cum îi spun prietenii, este studentă în anul 2 la UNEFS și va contribui la dezvoltarea campionilor din comuna #Berceni, dar și de la LOTUS SPORT Padeșu.
În afară de gimnastică aerobică, Diana le va împărtăși copiilor din Berceni și tainele baletului.

“Iubesc să lucrez cu copiii. Le ofer sfaturi, îi sprijin, le ofer încrederea de care au nevoie. Sunt o fire veselă, răbdătoare și foarte pozitivă. Și îmi place să văd mereu partea plină a paharului”, a spus Diana Văduva.

Bun venit și mult succes, Diana 🤗

Un nouă coregrafă in Popești Leordeni

Cea mai nou intrată în familia Academiei Campionilor este Lacatus Claudia Ea se va ocupa începând de luni, 13 ianuarie, de grupa noastră de #DansuriModerne & FETNO din #PopeștiLeordeni.

Claudia a practicat dansul modern timp de opt ani de zile, timp în care a participat la numeroase evenimente organizate în țară alături de trupa de dans din care făcea parte, dar și de câțiva artiști români precum Radu (ex O-zone), Alb Negru și Anya.

În 2018 a devenit instructor de dans acreditat și ulterior s-a alăturat proiectului și trupei FETNO, împreună cu care a dansat la numeroase evenimente din România, dar a și participat la convenții sportive și emisiuni de televiziune.

Pasionată de dans, în 2019 devine dansator în cadrul IFLC, proiect cu numeroase spectacole în afara țării, precum Belgia, Germania, Canada, SUA și Australia.

Claudia a participat ca invitat special la Petrecerea campionilor din luna decembrie, alături de Anca Raluca Nita și Laurentiu Florian din trupa FETNO, și a fost îndrăgită imediat de către copiii noștri. Îi urăm bun venit și mult succes alături de #AcademiaCampionilor 🤗

Petrecerea Campionilor jurnal foto

La petrecerea din acest an au venit să îi bucure pe copiii noștri fostele super-campioane la gimnastică aerobică – Diana Bulimar și Beatrice Delia Lăcătaru, fondatoarea conceptului FETNO – Anca Raluca Niță (împreună cu Laurențiu Burtan și Claudia Lăcătuș), una dintre marile talente ale muzicii românești – Maria Ene (alături de profesorul Răzvan Taliu), dar și bomba de energie din Republica Dominicană – Fernando Polo.

Vă invităm să (re)trăim împreună momentele de poveste de la evenimentul de luni, 9 decembrie. Mulțumim pentru fotografii, Pixel Moments

Urmeaza Petrecerea Campionilor 2019

9 Decembrie 2019, sala Rapsodia

A treia petrecere din istoria Academiei Campionilor nu va fi doar o simplă serbare de final de an. Campionii mici și mari vor transforma totul într-un eveniment unul în care distracția și voia bună vor fi nelipsite. (asa a fost anul trecut)

Vor fi parte din acest show vedete, dar și invitați speciali. Va fi spectacol pe scenă, așa cum doar noi știm să facem. Nu vor lipsi cadourile, surprizele, tradiționalul tort, tombola cu premii și multe altele 🙂

Petrecerea este organizată tot în Centrul vechi al Capitalei, la fel ca anul trecut, dar de data aceasta la Teatrul de pe Lipscani (sala Rapsodia).

Cu toții: antrenori, coregrafi și copii-campioni ,parinti si bunici de copii-campioni vom participa la o serbare așa cum n-a mai existat!

Cât de curând vom începe să anunțăm sponsorii care vor aduce cadouri sub bradul Crăciun al ACB și, totodată, bucurie pe chipurile copiilor. Le mulțumim tuturor anticipat ♥

Ne place sa ne amintim despre Petrecerea Campionilor 2018 (galerie foto)