Unul dintre prietenii mei a întrebat „De ce plătești atât de mulți bani și petreci atât de mult timp alergând pentru ca fiica ta să facă gimnastică?”


Unul dintre prietenii mei a întrebat „De ce plătești atât de mulți bani și petreci atât de mult timp alergând pentru ca fiica ta să facă gimnastică?”

Ei bine, am o mărturisire de făcut: nu plătesc pentru lecțiile de gimnastică ale fiicei mele. Sau echipamentul ei pentru antrenament. Sau costumele de concurs.

Deci, dacă nu plătesc pentru gimnastică, pentru ce plătesc?

  • Plătesc pentru acele momente în care fata mea devine atât de obosită încât are chef să renunțe, dar nu o face..
  • Plătesc pentru oportunitatea pe care fata mea o poate avea in a-si crea prietenii pentru intreaga viață.
  • Plătesc pentru șansa ca ea să aibă instructori uimitori care o vor învăța că sportul nu este doar despre mișcare, ci despre viață.
  • Plătesc pentru ca copilul meu să învețe să fie disciplinat.
  • Plătesc pentru ca fata mea să învețe să aibă grijă de corpul ei.
  • Plătesc pentru ca fiica mea să învețe să lucreze cu ceilalți și să fie un membru al echipei mândru, susținător, amabil și respectuos.
  • Plătesc pentru ca copilul meu să învețe să facă față dezamăgirii, când nu obține acel scor la care spera sau a căzut în timpul unei mișcări pe care a practicat-o de o mie de ori, dar totuși se ridică și este hotărâtă să facă CEL MAI BINE data viitoare…
  • Plătesc pentru ca fata mea să învețe să-și facă și să-și atingă obiective.
  • Plătesc pentru ca fiica mea să învețe că este nevoie de ore și ore și ore și ore de muncă grea și practică pentru a crea un campion și că succesul nu se întâmplă peste noapte.
  • Plătesc pentru ca fiica mea să poată fi în sala de antrenament în loc de în fața unui ecran…

Aș putea continua, dar, pentru a fi scurtă, nu plătesc pentru gimnastică; plătesc pentru oportunitățile pe care sportul le oferă copilului meu de a-și dezvolta atribute care îi vor servi bine de-a lungul vieții.

Din ceea ce am văzut de mulți, mulți ani, cred că este o investiție extraordinară!

La mulți ani Academia Campionilor cu ocazia a 6 ani de la înființare!

academia campionilor
AI generated

În urmă cu șase ani, a luat naștere o inițiativă plină de pasiune și devotament pentru mișcare și sport: Academia Campionilor. Inspirat de dorința de a aduce bucuria și beneficiile activității fizice mai aproape de copii, acest club a crescut rapid, devenind nu doar un loc unde tinerii se pot antrena, dar și o comunitate unde se cultivă valori precum fair-play-ul, loialitatea, respectul și disciplina. Echipa noastră, construită dintr-o dragoste profundă pentru copii și sport, a reușit să creeze un mediu unde “facem sport și ne distram” este deviza care ne ghidează activitățile​.

Antrenorii noștri, campioni recunoscuți și dedicați, oferă copiilor nu doar instruire de top în diverse discipline sportive precum dansul modern, street dance, gimnastica aerobica, majoretele cu pompon, dar și lecții de viață prețioase. Printre aceștia se numără multipli campioni naționali și europeni, cu specializări variate de la gimnastica aerobica și fitness, care împărtășesc o pasiune comună pentru a inspira și forma următoarea generație de campioni​ ​.

De-a lungul anilor, Academia Campionilor a participat la numeroase concursuri, obținând rezultate remarcabile care reflectă angajamentul și talentul elevilor și antrenorilor noștri. Evenimente precum Campionatul European de Dans modern și aerobic, Cupa Parang și multe altele, au fost scenele unde tinerii noștri sportivi au strălucit, aducând acasă titluri și recunoașteri pentru performanțele lor​.

Petrecerea Campionilor, un eveniment anual care marchează realizările și progresul membrilor noștri, este o manifestare a bucuriei și a comunității noastre strânse. Este un moment de celebrare a muncii, dedicației și, mai presus de toate, a dragostei pentru sport și mișcare​​.

În acești șase ani, am crescut împreună, învățând unii de la alții și sprijinindu-ne reciproc în călătoria noastră. Ne-am extins ofertele de antrenament și am deschis noi orizonturi pentru copiii și adolescenții care doresc să-și depășească limitele. Locațiile noastre, inclusiv Lotus Club Padesu, “Again, Fitness Concept” Nițu Vasile și Popești Leordeni, oferă spații ideale pentru antrenamente și dezvoltare​.

Cu ocazia acestei aniversări, vrem să mulțumim tuturor membrilor, antrenorilor, părinților și partenerilor noștri care au făcut posibil acest drum extraordinar. Acesta este doar începutul unei aventuri pline de succes, sănătate și fericire. Continuăm să ne dedicăm misiunii noastre de a crește lideri cu idei mari și de a inspira generații de campioni care să ducă mai departe valorile Academiei Campionilor.

La mulți ani, Academia Campionilor! Împreună, facem sport și ne distram, creând amintiri și performanțe care vor dăinui pe parcursul anilor.

academia campionilor
AI generated

Strălucire și Pasiune pe Scenă: Succesele Academiei Campionilor in weekend-ul 23-24 Martie 2024

La Academia Campionilor, fiecare moment pe scenă este o poveste de succes, o împletire armonioasă între pasiune, determinare și strălucire artistică. Recent, trupele noastre talentate au demonstrat încă o dată că munca asiduă și devotamentul față de artă sunt cheia atingerea excelenței.

The Queens: Reginele Scenelor Competiționale

Sub îndrumarea experimentatei Ela Pietraru, trupa The Queens a revenit în forță, adjudecându-se poziția a doua pe podium la prestigiosul concurs LevelUp, unde au fost și laureate cu un premiu special. Acest succes nu face decât să reconfirme atitudinea și profesionalismul care le caracterizează pe aceste artiste dedicate.

academia campionilor

The Gang și Lecțiile de Viață Prin Dans

The Gang, îndrumați de carismaticul Florentin Munteanu, ne reamintește că adevăratul câștig în competițiile de dans nu se măsoară întotdeauna prin locul ocupat, ci mai ales prin experiențele și învățămintele acumulate. Felicitările se îndreaptă către întreaga trupă, inclusiv Vlad, pentru pasiunea și energia investite.

academia campionilor

Coregrafia “Applause”: O Ovație Bine Meritată

La Rhythmic Beat Romania, coregrafia “Applause” a fost nu doar apreciată de public, dar și premiată de juriu cu locul întâi și un impresionant punctaj de 103 puncte. Felicitările noastre merg către Daria Radu Popescu, Ioana Glăman și Briana Popovici, a căror muncă asiduă a fost răsplătită pe deplin.

Rising Star Band: Energie și Vitalitate pe Scenă

Cu aceeași energie molipsitoare care le caracterizează, Rising Star Band a cucerit publicul și juriul concursului municipal “Primăvara Copiilor”, ocupând un onorabil loc 2 cu coregrafia lor vibrantă “Jungle Dance”. Aplauze și felicitări pentru întreaga echipă și pentru Dariana Mototolea.

academia campionilor

Golden Dancers: O Primăvară a Campionilor

Începutul de primăvară a adus și pentru Golden Dancers un succes răsunător, echipa noastră ocupând locul 2 la același concurs “Primăvara Copiilor”. Dansul lor energic, “Clap Snap”, împreună cu costumele strălucitoare, au fost ingredientele magice care au atras atât aprecierea publicului, cât și pe cea a juriului.

academia campionilor

Aceste realizări sunt dovada vie că la Academia Campionilor, talentul, munca și pasiunea se întâlnesc pentru a crea adevărate spectacole de neuitat pe scenă. Felicitări tuturor trupelor și instructorilor pentru dedicarea și munca lor! Să ne revedem pe scenă, unde arta dansului își spune povestea în pași de dans, strălucire și emoție pură.

Succese Remarcabile pentru Academia Campionilor la Competițiile de Dans din weekendul 16-17 Martie 2024

În acest weekend, Academia Campionilor a strălucit prin talent și pasiune la Cupa Royal Dance, ediția a 9-a, și la StaREvolution Dance Festival XIII, marcând momente de neuitat pentru participanți și susținători.

Premieră la Miezul Nopții

Într-o atmosferă încărcată de emoție și așteptări, fetele din grupul Pump It Girls au fost celebrate pentru performanțele lor excepționale fiind selectate sa performeze in gala concursului. Succesul lor demonstrează că efortul și pasiunea sunt cele care te plasează printre cei mai buni.

Academia Campionilor

Duo-ul Inegalabil: Eve și Zey

Eve și Zey au cucerit inimile publicului, nu doar cu prestația lor plină de emoție, ci și cu carisma lor debordantă. Au fost, fără îndoială, cel mai simpatic duo al competiției, aducând un suflu nou și autentic pe scena dansului.

academia campionilor

Shining Kids: Dans și Bucurie

Trupa Shining Kids, cu coregrafia lor vibrantă Barbie, a obținut un impresionant loc 2, demonstrând o evoluție remarcabilă. Efortul și dedicarea întregii echipe, în ciuda unor adversități, au fost răsplătite cu aplauze merituoase.

academia campionilor

Crazy Band: Din nou pe podium

La StaREvolution Dance Festival XIII, trupa Crazy Band a obținut locul 1, o victorie răsunătoare care a adus aplauze și admirație din partea tuturor prezenților. Această reușită marchează un început promițător pentru sezonul de primăvară-vară.

academia campionilor

Aceste realizări subliniază nu doar talentul excepțional al dansatorilor, ci și dedicarea și munca depusă de întreaga echipă și susținătorii Academiei Campionilor. Felicitări tuturor pentru aceste momente memorabile și succes continuat!

Celebrăm Un Deceniu de Succese cu Bianca Ilie la Academia Campionilor

La Academia Campionilor ne mândrim cu promovarea sănătății, sportului și spiritului de echipă în rândul copiilor. Anul acesta, avem deosebita plăcere să celebrăm un moment cu adevărat special: 10 ani de gimnastică aerobică alături de talentata noastră Bianca Ilie, o prezență constantă și inspirațională în trupa noastră de gimnastică aerobică.

Pe parcursul acestui deceniu, Bianca nu a fost doar o gimnastă dedicată, ci și o sursă de inspirație și un model pentru colegii săi.

Ea însăși reflectă asupra acestei călătorii: “Acum 10 ani am pornit pe drumul pentru a deveni persoana care sunt astăzi. Un deceniu, pentru mine ar fi fost un termen pe care îl auzeam la ora de istorie, dar de fapt este povestea mea. De 13 ani fac sport, dar de 10 mi-am ales drumul, un drum care pentru unii poate fi anevoios. Am învățat multe în toți anii aceștia: de la cum să îmi fac bagajul singură pentru un cantonament până la a coordona fete pentru un concurs. Acești 10 ani sunt toată copilăria mea, care cu siguranță mă va ajuta în viața de adult pe care o voi urma!”

În semn de apreciere și recunoștință pentru dedicarea ei, membrii fondatori ai Academiei Campionilor i-au oferit Biancăi un mic dar simbolic, un tank top elegant de la Aruca Design, ales cu grijă pentru a celebra această piatră de hotar în viața ei.

Proiectul Academia Campionilor rămâne dedicat misiunii sale de a promova mișcarea, sănătatea și spiritul de echipă în rândul tinerilor. Bianca Ilie, cu deceniul ei de gimnastică, este un exemplu strălucit al impactului pozitiv pe care sportul și dedicația le pot avea asupra dezvoltării personale și a caracterului.

Felicitări, Bianca, pentru acest remarcabil milestone! Ești un exemplu de urmat și o dovadă a faptului că perseverența, pasiunea și munca în echipă conduc la realizări de neuitat. Echipa Academiei Campionilor îți este alături și așteaptă cu nerăbdare să te susțină în continuarea acestei călătorii impresionante.

Academia Campionilor la ediția a 6-a a concursului Diamond Dance Cup

Participarea Academiei Campionilor la ediția a 6-a a concursului Diamond Dance Cup a fost o demonstrație impresionantă de talent, energie și pasiune. Cu o prezență remarcabilă, trupa Bambollinas, sub îndrumarea coregrafului Florentin Munteanu, a reușit să cucerească juriul și publicul, obținând locul 1 cu o coregrafie ce a fost aproape de punctajul maxim. Anelisse, Antonia, Erika și Maya au fost vedetele acestei prestații, dovedind că munca asiduă și dedicarea pot duce la rezultate excepționale.

La același nivel a fost prestația trupei ce a prezentat juriului un dans contemporan plin de sensibilitate și emoție.

În aceeași măsură, debutul trupei Golden Dancers, antrenată de Dariana Mototolea, pe scena concursului a fost unul strălucitor, cu o coregrafie vibrantă ce a evidențiat entuziasmul și dedicarea tinerelor dansatoare. Costumele lor strălucitoare și energia debordantă au adăugat un plus de spectaculozitate prestației lor, făcându-le performanța de neuitat.

Aceste reușite nu ar fi fost posibile fără sprijinul necondiționat al antrenorilor și al tuturor celor implicați din spatele scenei. Felicitări speciale pentru Florentin Munteanu, pentru viziunea și talentul său coregrafic, și pentru Bianca Ilie, care a contribuit la pregătirea dansatoarelor. Aceste realizări subliniază angajamentul Academiei Campionilor față de excelență și pasiunea pentru dans.

Participarea la Diamond Dance Cup a fost, fără îndoială, o experiență valoroasă pentru toți membrii Academiei Campionilor, demonstrând încă o dată că prin muncă, talent și emoție se pot atinge cele mai înalte standarde în arta dansului.

Cateva momente din spectacol pot fi urmarite pe canalul nostru Youtube:

Academia Campionilor strălucește la Festivalul Stelele Aurii

3 Februarie 2024 – Academia Campionilor a participat cu entuziasm la cea de-a XX-a ediție a Festivalului Stelele Aurii, care a avut loc pe 3 februarie 2024 la Palatul Național al Copiilor din București.

Tinerele talente ale Academiei au concurat în diverse categorii de dans și gimnastică, demonstrând talent, pasiune și dedicare. Emoțiile au fost la cote maxime, iar publicul a apreciat cu ropote de aplauze prestațiile micuților campioni.

Suntem extrem de mândri de elevii noștri pentru performanțele obținute la Festivalul Stelele Aurii. Această competiție a fost o ocazie excelentă pentru ei de a-și demonstra talentul, de a câștiga experiență scenică și de a se face remarcați.

Felicitări tuturor elevilor, antrenorilor și părinților pentru implicare și pentru susținerea constantă!

Academia Campionilor continuă să promoveze mișcarea, sportul și un stil de viață sănătos pentru copii și tineri. Ne angajăm să oferim o pregătire de calitate și un mediu propice pentru dezvoltarea armonioasă a elevilor noștri.

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

#AcademiaCampionilor #FestivalulSteleleAurii #Dans #Gimnastică #Talent #Performanță #Mândrie

Câteva momente din concurs puteți găsi pe canalul nostru Youtube

Start Bootcamp 2023!

Am dat startul cantonamentului 2023 pentru grupele de dans, gimnastica aerobica și majorete ale Academiei Campionilor!

Va lăsam mai jos câteva fotografii care sa va vorbească despre bucuria noastră!

Pe seara ne-am distrat asa cum știm noi cel mai bine

Dimineața ne-am înviorat

Pe mâine!

Deschidem înscrierile la grupa de majorete!

Ai o fiică pasionată de dans și îi place să fie în centrul atenției? Vrei să îi oferi o activitate care să îi dezvolte abilitățile artistice și să o învețe să lucreze în echipă? Cauți o oportunitate pentru ca fiica ta să se distreze, să își facă prieteni și să se antreneze într-un mediu sigur și prietenos?

Atunci Academia Campionilor este locul perfect pentru ea! Clubul nostru sportiv organizează înscrieri la grupa de majorete cu pom pom, care este o activitate plină de energie, entuziasm și stil. Echipa noastră de antrenori experimentați și pasionați vor lucra îndeaproape cu fiica ta pentru a-i dezvolta abilitățile de dans și de mișcare, precum și pentru a-i învăța elementele de bază ale majoretelor.

Prin înscrierea la grupa de majorete cu pom pom de la Academia Campionilor, fiica ta va beneficia de oportunitatea de a învăța să danseze, să fie mai sigură pe sine și să își îmbunătățească abilitățile de mișcare. În plus, va putea să socializeze cu alți copii pasionați de dans și gimnastica și să se bucure de antrenamente pline de distracție și energie pozitivă. Înscrie-o acum la Academia Campionilor și fă-i o surpriză pe care o va iubi pentru totdeauna!

Bianca Ilie aniversează 9 ani de gimnastică

Foto arhiva personala Bianca Ilie

Nu știm când a trecut timpul, nu știm când fetiţele de altădată ale grupei de gimnastică și majorete s-au transformat în adolescente ce au început la rândul lor să antreneze copiii Academiei Campionilor.

Atât de frumoasă este călătoria alături de ele încât am vrea sa oprim timpul în loc pentru câțiva ani măcar și să le spunem din nou cât de deosebite sunt și câta bucurie ne-au adus tuturor.

Astăzi o aniversăm pe Bianca Ilie una dintre senioarele grupei de gimnastica și majorete. Ne uitam împreună la fotografii vechi ce ne aruncă în trecutul competițional al grupei și ne amintim brusc emoțiile și bucuria fiecărui concurs.

București, Arad, Petroșani, Ploiești, Iași, Cluj, Brăila, Vaslui, Gheorgheni, Baraolt, Târgoviște, Slatina, Târgu Mureș, Sighișoara, Brașov, Călărași, Craiova sunt orașe ce ne vin prima oară în minte unde fetele noastre au concurat de-a lungul acestor ani.

Am rugat-o pe Bianca să scrie câteva gânduri la moment aniversar de 9 ani de gimnastică și vi le oferim mai jos:

"Din acest sport am învățat ce înseamnă spiritul de echipa, am legat multe prietenii, am învățat sa mă descurc singură în cantonamente și să fiu mai responsabila și cel mai important lucru este că am vizitat multe orașe din țară și am făcut în același timp ce îmi place❤️"

Academia Campionilor îți mulțumește Bianca pentru toți acești ani împreună, iar la ceas de sărbătoare am găsit dragi amintiri păstrate în secvente video 🙂

News: Am facut parte din Gala Cupei Royal Dance!

Academia Campionilor a fost selectată să facă parte din Gala Cupei Royal Dance alături de alte şcoli de dans prestigioase (AnaDance, Step Up Dance, House of Stann, Freedom Dance Studio, Bucharest City Ballet, Stara Gym Studio, Honey Dance Studio, Alegria Dance Studio, Cobo Dance Center, Phase One Dance Studio, Adamas etc)

Spectacolul oferit de fiecare trupă selectată în Gala a fost demn de o participare la emisiunea “Românii au talent”.

Mulțumim pentru o asemenea oportunitate organizatorilor Cupei Royal Dance. Ne-am simțit minunat și în al nouălea cer!

Mulțumim coregrafei noastre Claudia Lăcătuș!

12 Martie 2023

Moș Crăciun a venit de la Ariston

Liderii din diverse domenii de activitate au fost și sunt alături de copiii de la Academia Campionilor. Cel mai nou partener este specialistul global în produse de încălzire și apă caldă menajeră: ARISTON România ❤

Când Ariston vorbește despre căldură, nu se referă doar la energie, ci și la căldura umană, inclusiv grija față de clienți. Oamenii cu suflet mare de la Ariston au răspuns pozitiv rugăminții noastre de a asigura confortul celor două săli de antrenamente QUBE Wellness din Popești Leordeni. Centrala termică Clas One 30 kW ne face deja cald la locația de lângă Capitală și oferă apa caldă necesară pregătirii în cele mai bune condiții a copiilor noștri.

Ariston Group este lider internațional în producția și furnizarea unei game complete de echipamente și servicii destinate încălzirii și producerii de apă caldă menajeră. Mulțumim campionilor de la Ariston pentru că sprijină performanța micilor noștri campioni!

#Ariston#AristonRomania#Confortextrem#TheHomeOfSustainableComfort#One#Technology#Comfort#HotWater#Nature#Sustainability#AcademiaCampionilor#Wearethechampions

Ziua 5 – Bootcamp Dance&Gym 2022

Inevitabil a venit și ultima zi de cantonament. Chiar dacă noaptea trecută am dormit mai puține ore tot am ieșit la înviorarea de dimineață

Dimineața ne-am petrecut-o luându-ne rămas bun de la colegele de cantonament

Bucurându-ne de cadourile dulci ale prietenilor de la #ÜLKER & Biskrem

Academia Campionilor le mulțumește în mod special celor cinci antrenoare/coregrafe ce au participat în mod activ la Bootcamp 2022 si pe care le menționăm în ordine alfabetica: Briana, Dariana, Denisa, Madalina si Maya.

Ne revedem în Bootcamp 2023!

Pana atunci nu uitați sa ne urmăriți pe Facebook, Instagram, Youtube si TikTok

ro.kvantumsport.com/

Ziua 4 – Bootcamp Dance&Gym 2022

Am vrea ca ziua a patra să țină cat șapte zile ca în povesti căci mâine vom pleca spre casă. Poate de aceea și energia fetelor este nesfârșită 🙂

Am început ziua cu tradiționala înviorare

Micul dejun

Apoi a început iar distracția: dans, gimnastică, bălăceala la piscină, trambulina, dans pe iarba, stat în foișor, jucat cărți cu prietenele, cursa cu jaloane.

Ne pare rău ca nu putem afișa aici sutele de fotografii pe care le avem; fiecare dintre ele spune povestea unor copii fericiți ce trăiesc la maximum bucuria de a fi împreună cu antrenoarele/coregrafele și colegele de echipă.

Si abracadabra badabum…un nou tort pentru petrecerea de seară oferit de pensiunea Sohodol Valley!

La masa de prânz s-a venit în costumație orientală cu turban după bălăceala în piscină 🙂

Când toată lumea credea ca fetele sunt obosite, ce credeți? Au pus la cale ultima finală pentru Dance Battle. De fapt penultima. De fapt antepenultima. De fapt nu mai știm pentru ca lor le place să danseze și nu mai contează 🙂

Fetele de la gimnastică și-au întărit mușchii făcând scăunelul invizibil la perete de am închis repede ușa sălii de antrenament să nu ne prindă antrenoarea și pe noi la tonifiere și forță 🙂

Când antrenamentele și concursurile s-au încheiat praful de dans a rămas în aer și toată lumea a început sa danseze peste tot ca într-un musical bine pus în scenă:

Seara a venit inevitabil iar focul de tabără era pregătit doar pentru noi

In timp ce fetele dansau în jurul focului de tabără și a tortului,

DJ Cristi își instala sculele pentru o seară de discoteca fabuloasa (fetele noastre sunt mai ceva decât bateriile mașinilor Tesla )

Vă dorim noapte bună si noi plecăm sa dansăm pe muzica mixată de DJ Cristi!

Explozivă atmosferă!

ro.kvantumsport.com/

La mulți ani, Sorana Radu!

Este a doua oară când una dintre fetele de aur ale Academiei Campionilor împlinește 17 ani. Chiar în cantonamentul în care a decis să vină și să amâne o binemeritată petrecere cu familia și prietenii.

Nouă nu ne vine sa credem și nici nu știm când au trecut anii. Ne uităm la fetele vechi ale grupei de gimnastică și le vedem tot mici, mici, salutând publicul de pe scenă după concursuri grele.

Îți mulțumim Sorana pentru că ne-ai fost alături în toți acești ani! Ești o parte din sufletul Academiei Campionilor și cuvintele sunt prea puține ca să te descrie.

Mereu calmă și echilibrată, tenace și ambițioasă, gestionând cu umor micile conflicte ale gimnastelor mai mici, mereu având un sfat bun pentru colegele tale de echipă.

Ne dorim să ne rămâi alături cât mai mult cu putință, copil bun și luminos, pentru cei ca tine a fost creat acest club de elită!

La mulți ani, draga noastră Sorana Radu, gimnastă și majoretă a Academiei Campionilor!

epantofi.ro

Ziua 3 – Bootcamp Dance&Gym 2022

In ziua trei ne-am trezit puțin mai greu după distracția din seara trecută dar am făcut o înviorare pe cinste și ne-am energizat. Vă lăsam filmul mai jos, poate vă ajuta și pe voi când sunteți apatici și lipsiți de energie:)

După aceea fiecare grupă și-a realizat activitățile distractive si antrenamentele prin rotație: confecționat de brățări, antrenamente în aer curat, bălăceala la piscină, antrenament pentru nou număr de majorete cu pom pom, avut grijă de pisica albă, jucat cu cățelușa Lola

Majorete cu pom pom

Iar dintr-o dată … abracadabra badabum…au mai apărut două torturi! Ce nemaipomenită vrăjitorie s-a întâmplat în valea Sohodolului datorită prietenilor de la Cofetăria Andrei Brașov!

Si da, dacă va întrebați, torturile au fost foarte bune, firimitura nu a mai rămas din ele 🙂

Mai pe seară un miros îmbietor de pizza se răsucea alene pe sub ușa restaurantului. Atât de îmbietor încât fetele s-au așezat la coadă 🙂

Cum ziua trecută a fost se pare doar încălzirea concursurilor de dans intre fete, am descoperit că tocmai ce au pus la cale un “dance battle” cu perechi trase la sorți aleatoriu. Juriul împreună cu invitata specială Lola Mirandola sunt la datorie (nu vrea nimeni să ii ofere căsuță și prietenie pe vecie Lolei, atât de bine pregătită în dans, gimnastica și jurizat concursuri?)

Tragerea la sorti a perechilor pentru “dance battle” – bolul este din cleștar, ca pentru prințese 🙂

Mai jos o foarte scurtă selecție de momente din timpul “Dance Battle”. Ii rog pe părinți să îl ierte pe video creator, plouă în București și l-a lovit somnul 🙂

sportmaniac.ro

Ziua 2 – Bootcamp Dance&Gym 2022

Dragii noștri, dacă ați crezut cumva că prima zi a fost încărcata de activităti apoi stați să vedeți cate lucruri s-au întâmplat în ziua a doua. Atât de multe încât cu siguranță vom uita cate ceva in povestea de pe blog. Speram doar ca toate aceste lucruri sa rămână veșnic într-o amintire plină de bucurie și prietenie a copiilor Academiei Campionilor. Pentru că noi creștem lideri cu visuri mari!

Ca sa nu ne mai lungim știți povestea de ieri: fetele s-au trezit, au făcut înviorarea și au mâncat micul dejun

Apoi am dat startul unei ștafete cu hohote de ras: alergat în sac, aruncat cu discul, numai lucruri amuzante 🙂

Ploaia a încercat sa ne sperie puțin dar ne-a auzit hohotele și s-a hotărât sa plece în altă parte

Iar noi ne-am continuat activitățile în aerul curat al muntelui

Grupa de gimnastică și majorete ce s-a antrenat din greu ieri azi a primit dreptul la bălăceală

Iar în timp ce toată lumea era deosebit de ocupată, domnu’ Alex primea torturile cadou pentru sărbătoritele zilei de la Cofetăria Andrei Brașov

Torturile fiind venite s-a dat startul la cantatul de “La Multi Ani!” pentru: Alesia Sîrbu, Maria Iancu, Ana Nicole Popescu, Sorana Radu, Yasemin Alexandra Kepen, Alexandra Jipa, Alexandra Neagu și “domnu’ Alex”.

Acum nu mai știm nici noi când în cronologia acestei zile pline de evenimente s-au întâmplat toate dar vă putem spune că albinuțele apicultorului Moldovan s-au gândit și la fetele noastre și le-au trimis miere.

Iar ca să nu credeți că nu hrănim copiii aceștia și cu mâncare gătită mai punem și câteva fotografii de la masa de prânz, ca să vă facem poftă 🙂

Cum suntem toți sătui, vitaminizați si relaxați ne mai lipseau doar câteva produse de make-up pentru că seara aceasta avem …tam…tam… concurs de cea mai talentată Miss Bootcamp 2022 pam, pam! Nu-i așa ca nu vă așteptați?

Prietenele noastre de la Avon au venit cu mașinuța lor frumos colorată, au instalat cortul și au început prezentarea de produse. Ia priviți ce a ieșit sub zâmbetul unui curcubeu spectaculos parcă desenat de pensula fetelor noastre.

Atât de repede s-a făcut seara încât a început si concursul de Miss Bootcamp 2022. Nu-i așa că îl așteptați cu nerăbdare? Avem MC, avem juriu, avem public și concurente nemaipomenit de talentate.

Sa înceapă show-ul!

Ziua 1 – Bootcamp Dance&Gym 2022

Orice zi de cantonament serios si care se respecta incepe cu înviorarea. Bun asa, am stabilit. Acum problema noastră este ca nu știm care sunt fetele, antrenoarele, coregrafele și care sunt florile asa ca am pus aici o mulțime de fotografii poate ne descurca din încâlceala urmăritorii noștri 🙂

Tiii … dupa ce fetele s-au înviorat, au mâncat micul dejun, a început un curs de dans nemaivăzut condus de invitatul special Cosmin Lupoaie ce are atâtea titluri si concursuri câștigate de numai numărul petalelor de trandafiri îl pot întrece.

Bine, daca nu ne credeți, va mai punem niște (multe) fotografii 🙂

A, da, am uitat sa va povestim despre cățelușa Lola Mirandola, ce știe sa cânte, sa danseze, sa sară ca și majoretele și care își cauta stăpân și căsuță pe viata. Dar revenim într-un articol separat cu întreaga poveste.

Dupa atata dans trebuia și o pauza dulce oferita de sponsorul nostru Fornetti România. Cuvintele sunt de prisos zicem noi ca sa descriem cat de bune au fost prăjiturile Fornetti.

Cum ziua încă nu s-a terminat cu o partida de scăldat noi am continuat

Când ziua se cam apropia de sfârșit, ne-am răsfățat după cină cu niște floricele si un film, am mângâiat o pisicuță, ne-am bucurat de răcoarea serii după atâta căldură în inima Bucureștiului și apoi ne-am pregătit de culcare.

Totul dovedit cu poze, ca sa nu avem discuții 🙂

Noapte buna! Nu uitați sa ne urmăriți mâine pentru alte întâmplări haioase!

ro.kvantumsport.com/

Start Bootcamp Dance&Gym 2022

Cum s-a făcut dimineața de duminica 28 August am zumzăit ca un roi de albine în fata autocarului ce trebuia sa ne ducă in cantonament 🙂

Am plecat la drum atenți la tot și toate, alături de prieteni cuvântători și necuvântători

Am făcut și popasuri ca sa ne odihnim la umbra

Si iată ca am ajuns la pensiunea Sohodol Valley!

Degrabă am început sa testam trambulina, leagănele, bicicletele, potecile, foișorul, dulceața discuțiilor cu prietenele

Iar după ce ne-am săturat puțin de relaxare am mers sa testam cina și le-am trimis părinților câteva fotografii ca să le facem în ciudă 🙂

Cum mâine este o altă zi, nu uitați sa vizitați blogul nostru ca să vedeți ce fapte de ispravă am mai realizat!

floria.ro