Bun venit în familia Academiei Campionilor, Laura Iacob și Dariana Mototolea!

Colectivul tehnic al Academiei Campionilor se mărește din această lună cu un cuplu de foste campioane: Laura Iacob ❤ și Dariana Mototolea ❤

Ele vor conduce antrenamentele noii grupe de gimnastică pentru copiii din Popești Leordeni.

Laura Gabriela Iacob este fostă componentă a lotului olimpic de gimnastică artistică. A practicat acest sport timp de 14 ani, fiind multiplă medaliată la competiții naționale și internaționale, de la titlul de campioană națională la individual compus până la cel de medaliată cu bronz la Cupa Mondială.

Acum, ea a acceptat să crească o nouă generație de campioane la… #AcademiaCampionilor:

”Gimnastica a fost ceea ce știu să fac mai bine și mi-aș dori tare mult ca din plăcerea mea de a face gimnastică să dau mai departe copiilor. Să îi ajut să crească frumos pe toți cei care vin alături de noi și să ajungem acolo unde ne dorim cu toții”.

Laura va face echipă cu Dariana Mototolea, ambele campioane fiind în prezent studente la UNEFS. Dariana a practicat 13 ani atletismul de performanță, având și ea în vitrină numeroase titluri, dar a cochetat și cu gimnastica ritmică și dansurile moderne:

”Îndrăgesc copiii și mereu e o plăcere să lucrez cu ei. Iubesc gimnastica, sunt o persoană înțelegătoare, pozitivă și sper să transmit și celor mici pasiunea pentru sport”.

Bun venit în familia Academiei Campionilor, Laura și Dariana! Mult succes!

Visezi să faci parte dintr-o trupă de majorete?

Dacă aceasta este una dintre marile tale dorințe îţi dăm vestea bună ca se poate realiza foarte repede.

Trupa de majorete a Academiei Campionilor din sectorul 4 Bucuresti caută noi gimnaste!

Privește ultimele noastre fotografii de la Festivalul Stelele Aurii din noiembrie 2021 și vino alături de noi să cucerim mereu locul 1!

O nouă coregrafă de streetdance la Academia Campionilor sector 4

Gabriela Groza
Arhiva persoana Gabriela Groza

New entry în echipa tehnică a Academiei Campionilor: Gabriela Groza ❤️

Este instructor de dans pentru copii, iar la bază este dansatoare de street dance.

Și nu întâmplător se va ocupa de noua grupă de street dance 😉 cu antrenamente în zona Piața Sudului 👍

Practică dansul de peste 10 ani, iar în ultimii 7 ani a avut numeroase colaborări cu artiști sau formații precum Loredana Groza, Bambi, Edward Sanda, Andreea Antonescu, Simona Nae și Alessia 👏🔝👏🔝👏

A făcut parte din mai multe trupe de dans alături de care a reușit să câștige premii naționale și internaționale, cele mai importante fiind trei titluri de campioană mondială 🥇🥇🥇

“Îmi doresc o echipă în care să creștem împreună, să ne dezvoltăm, să învățăm, să participăm la concursuri și să devenim pe zi ce trece din ce în ce mai buni. Dacă ești pasionat de dans și dornic să înveți ce înseamnă de fapt street dance, te aștept cu drag la cursurile mele”, a spus noua campioană.

Mult succes, Gabi!

O nouă antrenoare de gimnastică aerobică in Popești Leordeni

Bun venit, Natalia!

Echipa tehnică a Academiei Campionilor este de ieri mai bogată: Natalia Iavin a preluat noua grupă de gimnastică aerobică și majorete din Popești Leordeni. Primul antrenament a fost deja o reușită, perspectivele fiind dintre cele mai bune.

Natalia este instructor internațional de aerobic, instructor național de majorete și de dans modern, dar și multiplă campioană europeană de majorete. Iar în prezent lucrează la Asociația Municipală Sportul Pentru Toți București. Ține cursuri de 13 ani cu copiii, astfel că este obișnuită cu cei mici și știe să îi atragă precum un magnet 🙂

“Iubesc copiii. Îmi place să contribui la dezvoltarea lor, să îi fac să vină de plăcere la antrenamente, să îi pregătesc pentru concursuri și pe viitor să avem reușite dintre cele mai bune. Sunt sigură că vom obține rezultate frumoase împreună”, a spus Natalia. Mult succes!

O nouă antrenoare în Berceni

Bun venit, Fifi!

Încă o fostă gimnastă de performanță, crescută și ea la școala sportivă de la Deva, intră de azi în echipa Academiei Campionilor: Diana Văduva 💖

“Fifi”, așa cum îi spun prietenii, este studentă în anul 2 la UNEFS și va contribui la dezvoltarea campionilor din comuna #Berceni, dar și de la LOTUS SPORT Padeșu.
În afară de gimnastică aerobică, Diana le va împărtăși copiilor din Berceni și tainele baletului.

“Iubesc să lucrez cu copiii. Le ofer sfaturi, îi sprijin, le ofer încrederea de care au nevoie. Sunt o fire veselă, răbdătoare și foarte pozitivă. Și îmi place să văd mereu partea plină a paharului”, a spus Diana Văduva.

Bun venit și mult succes, Diana 🤗

Un nouă coregrafă in Popești Leordeni

Cea mai nou intrată în familia Academiei Campionilor este Lacatus Claudia Ea se va ocupa începând de luni, 13 ianuarie, de grupa noastră de #DansuriModerne & FETNO din #PopeștiLeordeni.

Claudia a practicat dansul modern timp de opt ani de zile, timp în care a participat la numeroase evenimente organizate în țară alături de trupa de dans din care făcea parte, dar și de câțiva artiști români precum Radu (ex O-zone), Alb Negru și Anya.

În 2018 a devenit instructor de dans acreditat și ulterior s-a alăturat proiectului și trupei FETNO, împreună cu care a dansat la numeroase evenimente din România, dar a și participat la convenții sportive și emisiuni de televiziune.

Pasionată de dans, în 2019 devine dansator în cadrul IFLC, proiect cu numeroase spectacole în afara țării, precum Belgia, Germania, Canada, SUA și Australia.

Claudia a participat ca invitat special la Petrecerea campionilor din luna decembrie, alături de Anca Raluca Nita și Laurentiu Florian din trupa FETNO, și a fost îndrăgită imediat de către copiii noștri. Îi urăm bun venit și mult succes alături de #AcademiaCampionilor 🤗

Petrecerea Campionilor jurnal foto

La petrecerea din acest an au venit să îi bucure pe copiii noștri fostele super-campioane la gimnastică aerobică – Diana Bulimar și Beatrice Delia Lăcătaru, fondatoarea conceptului FETNO – Anca Raluca Niță (împreună cu Laurențiu Burtan și Claudia Lăcătuș), una dintre marile talente ale muzicii românești – Maria Ene (alături de profesorul Răzvan Taliu), dar și bomba de energie din Republica Dominicană – Fernando Polo.

Vă invităm să (re)trăim împreună momentele de poveste de la evenimentul de luni, 9 decembrie. Mulțumim pentru fotografii, Pixel Moments

Urmeaza Petrecerea Campionilor 2019

9 Decembrie 2019, sala Rapsodia

A treia petrecere din istoria Academiei Campionilor nu va fi doar o simplă serbare de final de an. Campionii mici și mari vor transforma totul într-un eveniment unul în care distracția și voia bună vor fi nelipsite. (asa a fost anul trecut)

Vor fi parte din acest show vedete, dar și invitați speciali. Va fi spectacol pe scenă, așa cum doar noi știm să facem. Nu vor lipsi cadourile, surprizele, tradiționalul tort, tombola cu premii și multe altele 🙂

Petrecerea este organizată tot în Centrul vechi al Capitalei, la fel ca anul trecut, dar de data aceasta la Teatrul de pe Lipscani (sala Rapsodia).

Cu toții: antrenori, coregrafi și copii-campioni ,parinti si bunici de copii-campioni vom participa la o serbare așa cum n-a mai existat!

Cât de curând vom începe să anunțăm sponsorii care vor aduce cadouri sub bradul Crăciun al ACB și, totodată, bucurie pe chipurile copiilor. Le mulțumim tuturor anticipat ♥

Ne place sa ne amintim despre Petrecerea Campionilor 2018 (galerie foto)

Zumba Kids in Popești Leordeni

Cristina Georgiana Nae este cea mai nouă coregrafă intrată în familia Academiei Campionilor – secția #PopeștiLeordeni. Ea va preda celor mici #ZumbaKids și un alt curs – ”International dance”.

Are 25 de ani și una dintre cele mai mari pasiuni ale ei este dansul. ”Pe parcursul timpului am practicat diverse stiluri de dans și am participat la clase, workshopuri și evenimente de fitness-aerobic și dans. Sunt intructor certificat de Zumba Fitness, Zumba Kids + Kids Jr. și Aerobic-Fitness”, ne-a spus Cristina. ”Noua grupă de dansatori de la Academia Campionilor va fi cu siguranță una cu o evoluție frumoasă. Ne vom distra, ne vom juca, vom învăța și vom dansa, urmând să participăm împreună la evenimente și concursuri la care copiii vor arăta tuturor pasiunea și talentul pe care îl au pentru dans”.

Zumba Kids + Kids Jr. este o clasă care combină dansul cu diverse joculețe pentru copii. La acest curs, copiii își dezvoltă coordonarea, memoria, imaginația și își îmbunătățesc condiția fizică. Cât despre ”International dance”, aici se vor imita dansuri ale artiștilor celebri, precum și stiluri de dans ale diferitor culturi din intreaga lume.

”Vă aștept la Academia Campionilor cu două clase de dans pline de voie bună, destinate tuturor copiilor, indiferent de nivelul de pregătire!”, a spus noua instructoare campioană. Bine ai venit, Cristina!

Street Dance in Popești Leordeni

Primul dintre coregrafii care îi vor învăța să danseze pe campionii noștri din #PopestiLeordeni este Cristian Mihai Accibaş. Cunoscut în ”lumea dansului” drept ”Cârcotaș”, are 32 de ani, a acceptat să fie și instructor de #StreetDance la noua secție de la #AcademiaCampionilor, cea din #PopeștiLeordeni.

Pasiunea lui pentru dans a apărut în 2006, odată cu vizionarea unui video cu pași de C-Walk și având unele influențe de break dance. Pe măsura ce febra dansului l-a cuprins, cunoștințele din domeniu s-au upgradat cu alte stiluri de dans: Krump, Flexin, Bonebreaking și Jooking.

”Uitându-mă pe YouTube ani de zile la dansatori favoriți și exersând acasă și în aer liber, am visat cu ochii deschiși să dansez și pe o scenă. Cu ambiție, talent și dedicație, visele mi s-au împlinit și chiar mai multe decât credeam: am dansat la diferite concursuri de street dance din țară și am făcut parte din diferite trupe (Street Style, The Puppetiers și altele). În 2010, cu ajutorul lui Dragoș Vlad, alias Caddillac – artist din trupa B.U.G. Mafia, am dansat în 2011 și în 2012 alături de el și Loredana Groza la concerte, pentru ca ulterior să rămân ”dansatorul contorsionist” al Loredanei”, ne-a spus ”Cârcotașul” 🙂

În prezent instructor formator de salvamari și de înot, el a devenit de patru luni tatăl unei fetițe, care sigur va avea printre pasiuni dansul: ”Drumul a fost lung până aici, am învățat că atunci când îți dorești ceva visul se realizează chiar dacă e nevoie de multă răbdare. Anii trec foarte rapid și mi-aș dori să împart pasiunea și mișcările mele de dans și următoarei generații, să-și împlinească și ea visele”. Bine ai venit și mult succes, Mihai Cristian Accibaș!

Start înscrieri in Popești Leordeni

Îți place să dansezi și să te distrezi? Ești talentat sau ai mai făcut dans?

Academia-Campionilor din Popești-Leordeni a pornit înscrierile la cursurile de dansuri! Te așteptăm alături de noi la două ore gratuite de #StreetDance și #ZumbaKids. Luni de la ora 19.00 și miercuri de la ora 18.00.

Sala de antrenamente este situată în centrul orașului Popești-Leordeni, pe strada Leordeni nr. 34.

Hai cu noi să dansezi și să cucerești publicul din țară și străinătate prin dans! #AcademiaCampionilor#Facemsportsinedistram

Academia Campionilor la preselecții “Românii au talent”

Gașca veselă de la #AcademiaCampionilor a făcut spectacol la #Romaniiautalent

Și nu doar în fața juriului de la preselecții, ci și în afara sălii cu emoții maxime, unde dacă fetele noastre frumoase și talentate erau filmate, cei de la #ProTV aveau show-ul asigurat

”Gaițele” campioane au trecut peste orele de așteptare cu zâmbetul pe buze și așteaptă încă de pe acum următoarea întâlnire cu jurații de la #Româniiautalent

Gașca veselă de la #AcademiaCampionilor a făcut spectacol la #Romaniiautalent 🙂 Și nu doar în fața juriului de la…

Publicată de Academia-Campionilor pe Marţi, 1 octombrie 2019

Creștem campioni și în Popești-Leordeni!

Așteptarea locuitorilor din Popești-Leordeni a luat sfârșit: Academia-Campionilor deschide o nouă secție în această zonă aflată în plină dezvoltare! Locația este chiar în centrul orașului!

Începând din luna octombrie vom alcătui grupe de #Gimnasticăaerobică și #majorete, de #DansModern & #StreetDance, dar și de #FETNO – un concept nou și neconvențional care îmbină folclorul românesc cu muzica modernă comercială!

Copiii dornici să beneficieze de cele mai bune condiții de pregătire în Popesti Leordeni și de sprijinul unor profesioniști sunt așteptați alături de noi în marea familie a campionilor.

Înscrierile se fac telefonic (0722.574.674), prin mesaj privat sau prin email (office@academia-campionilor.ro)

Vă așteptăm alături de #AcademiaCampionilor!
#Haisitusafiicampion #Facemsportsinedistram

Reportaj Special TV Muscel din bootcamp gimnastica 2019

“Pentru al doilea an consecutiv, grupele de gimnastică aerobică, acro-dance și majorete de la Academia-Campionilor din capitală au ales să efectueze cantonamentul de vară în zona Muscel, la Pensiunea Amada din comuna Lerești. Fetele, 30 la număr, sunt coordonate de trei foste sau actuale sportive de performanță în domeniu: Steliana Stoenescu, Roberta Dănescu și Denisa Ianchiș, toate componente ale lotului național de gimnastică aerobică. Totul se desfășoară sub atenta supraveghere a managerului Alexandru Traciuc, fost jurnalist sportiv.
Ca în orice sport, pentru o reprezentație de numai câteva minute pe scenă, este nevoie de sute, poate chiar mii de ore de antrenamente, iar imaginile surprinse de MUSCEL TV vorbesc de la sine: “

Mulțumim MuscelSportAll !

 

O nouă secție în Berceni, sala Alegria Party

Înscrieri noi la Academia Campionilor – comuna #Berceni

Aveți copii dornici să facă mișcare și să-și dezvolte mobilitatea? Să învețe roata, lenta, sfoara laterală sau alte elemente? Să participe la concursuri și să strălucească pe podium? Aflați că ne mărim echipa!

Vă așteptăm într-una dintre grupele de gimnastică aerobică și majorete din comuna #Berceni! Înscrierile se fac telefonic, prin mesaj privat sau prin email!

Antrenamentele se vor derula în fiecare luni, marți și joi în sala de antrenamente Alegria Party Berceni (Bdul 1 Mai nr. 258), iar ca număr de contact: 0722.574.674.

Cea care îi va conduce pe copii spre succes este fosta campioană națională de gimnastică aerobică și majorete, Silvia Burcus.

Din 16 septembrie pornim antrenamentele și cu noua grupă de Acrodance! Vă așteptăm în echipa campioană! #Facemsportsinedistram

Program Lotus Padesu incepand cu 2 septembrie 2019

Luni:

17.00-18.00 Mini Academia Campionilor (4-6 ani) în Studio 4

18.00-19.30 Mini Academia Campionilor (6-9 ani) în Studio 4

Marți:

17.00-18.45 Gimnastică aerobică și majorete clasele 1-4 în Studio 4

18.45-20.30 Dansuri moderne Mona în Studio 4

Miercuri:

16.30-17.30 Mini Academia Campionilor (4-6 ani) în Studio 4

17.30-19.00 Mini Academia Campionilor (6-9 ani) în Studio 4

19.00-21.00 Street dance Corina în Studio 2

19.00-21.00 Gimnastică aerobică și majorete clasele 5-8 în Studio 4

Joi:

17.00-18.45 Gimnastică aerobică și majorete clasele 1-4 în Studio 4

18.45-20.30 Dansuri moderne Mona în Studio 4

Vineri:

19.00-21.00 Street dance Corina în Studio 2

19.30-21.30 Gimnastică aerobică și majorete clasele 5-8 în Studio 4

Duminică:

17.00-19.00 Acrodance

Retrospectiva Bootcamp dans modern, august 2019

Bootcamp dans modern 19-24 august 2019

Grupa de #dansurimoderne a Academiei Campionilor, pregătită de Mona Constantinescu (și ajutată în această săptămână de Denisa Ianchiș), se află în primul ei #BootCamp. Locația este aceeași, tradiționala pensiune în care ne simțim atât de bine an de an: Amada. Cu drumeții, jocuri în aer liber și la interior, vizionări de filme cu tematică, antrenamente fizice, dar mai ales cu mult dans și voie bună alături de Mona Constantinescu și Denisa Ianchiș, orele și zilele trec mai rapid decât ne așteptăm cu toții.

Mulțumim dragi părinți de la grupa de dansuri moderne pentru această nouă surpriză făcută copiilor, de data aceasta la întoarcerea din cantonamentul de pregătire. Sunteți nemaipomeniți!