PETRECEREA CAMPIONILOR

SALA ARCUB, 10 DECEMBRIE 2018Ideea infiintarii Asociatiei Academia Campionilor Pro Miscare a fost aceea de a ridica un club construit din dragoste pentru copii si pentru sport. De a vedea si de a raspandi fericire la antrenamente, in deplasari si pe scena, dar in egala masura de a creste niste adevarati campioni.

La acest club, totul se face pentru copii. Atata timp cat ei vin catre miscare si sport, invata cum sa-si invinga frica, emotiile si stresul, descopera prietenia, curajul si perseverenta, afla ceea ce este fair-play-ul si respectul, asimileaza conceptele de succes si esec, atunci inseamna ca efortul nostru nu este in zadar. Iar cum copiii sunt fericiti si antrenorii cu coregrafii - multumiti de rezultatele obtinute, atunci e limpede ca investitia sufleteasca merita.

In ceea ce ma priveste, am intrat in acest proiect cu dorinta de a atrage copiii catre miscare si sport, dar si de a le oferi, daca este posibil, tot ceea ce este frumos pe lumea asta. De fapt, numele asociatiei reuneste laolalta trei cuvinte sugestive: Academie. Campioni. Miscare. Daca era posibil, as mai fi adaugat cateva: Bucurie. Fair-play. Loialitate. Respect. Disciplina. Prietenie.

La noi gasiti un club nascut din dragoste pentru copii, cu un colectiv plin de caldura sufleteasca. O grupare a carei deviza este: "Facem sport si ne distram". De la infiintare si pana in prezent am reusit ceea ce altii nu au reusit decat in ani de zile. Si vom reusi in ani ceea ce altii nu vor reusi intr-o viata!

Presedinte Alexandru Traciuc

Poveste

de iarna

Motto: Toti copiii care sunt iubiti, protejati si sustinuti de familiile lor sunt Campioni!

"Alegerile noastre, Harry, sunt cele care arata cu adevarat cine suntem, mult mai mult decat abilitatile noastre."

Albus Dumbledore, "Harry Potter si camera secretelor"

Sponsorii SI PARTENERII nostri

mai multe detalii aici...

Va multumim pentru increderea acordata si bucuria adusa copiilor-campioni!

Sponsori&Parteneri