Bun venit în familia Academiei Campionilor, Laura Iacob și Dariana Mototolea!

Colectivul tehnic al Academiei Campionilor se mărește din această lună cu un cuplu de foste campioane: Laura Iacob ❤ și Dariana Mototolea ❤

Ele vor conduce antrenamentele noii grupe de gimnastică pentru copiii din Popești Leordeni.

Laura Gabriela Iacob este fostă componentă a lotului olimpic de gimnastică artistică. A practicat acest sport timp de 14 ani, fiind multiplă medaliată la competiții naționale și internaționale, de la titlul de campioană națională la individual compus până la cel de medaliată cu bronz la Cupa Mondială.

Acum, ea a acceptat să crească o nouă generație de campioane la… #AcademiaCampionilor:

”Gimnastica a fost ceea ce știu să fac mai bine și mi-aș dori tare mult ca din plăcerea mea de a face gimnastică să dau mai departe copiilor. Să îi ajut să crească frumos pe toți cei care vin alături de noi și să ajungem acolo unde ne dorim cu toții”.

Laura va face echipă cu Dariana Mototolea, ambele campioane fiind în prezent studente la UNEFS. Dariana a practicat 13 ani atletismul de performanță, având și ea în vitrină numeroase titluri, dar a cochetat și cu gimnastica ritmică și dansurile moderne:

”Îndrăgesc copiii și mereu e o plăcere să lucrez cu ei. Iubesc gimnastica, sunt o persoană înțelegătoare, pozitivă și sper să transmit și celor mici pasiunea pentru sport”.

Bun venit în familia Academiei Campionilor, Laura și Dariana! Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *