Street Dance in Popești Leordeni

Primul dintre coregrafii care îi vor învăța să danseze pe campionii noștri din #PopestiLeordeni este Cristian Mihai Accibaş. Cunoscut în ”lumea dansului” drept ”Cârcotaș”, are 32 de ani, a acceptat să fie și instructor de #StreetDance la noua secție de la #AcademiaCampionilor, cea din #PopeștiLeordeni.

Pasiunea lui pentru dans a apărut în 2006, odată cu vizionarea unui video cu pași de C-Walk și având unele influențe de break dance. Pe măsura ce febra dansului l-a cuprins, cunoștințele din domeniu s-au upgradat cu alte stiluri de dans: Krump, Flexin, Bonebreaking și Jooking.

”Uitându-mă pe YouTube ani de zile la dansatori favoriți și exersând acasă și în aer liber, am visat cu ochii deschiși să dansez și pe o scenă. Cu ambiție, talent și dedicație, visele mi s-au împlinit și chiar mai multe decât credeam: am dansat la diferite concursuri de street dance din țară și am făcut parte din diferite trupe (Street Style, The Puppetiers și altele). În 2010, cu ajutorul lui Dragoș Vlad, alias Caddillac – artist din trupa B.U.G. Mafia, am dansat în 2011 și în 2012 alături de el și Loredana Groza la concerte, pentru ca ulterior să rămân ”dansatorul contorsionist” al Loredanei”, ne-a spus ”Cârcotașul” 🙂

În prezent instructor formator de salvamari și de înot, el a devenit de patru luni tatăl unei fetițe, care sigur va avea printre pasiuni dansul: ”Drumul a fost lung până aici, am învățat că atunci când îți dorești ceva visul se realizează chiar dacă e nevoie de multă răbdare. Anii trec foarte rapid și mi-aș dori să împart pasiunea și mișcările mele de dans și următoarei generații, să-și împlinească și ea visele”. Bine ai venit și mult succes, Mihai Cristian Accibaș!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *