Zumba Kids in Popești Leordeni

Cristina Georgiana Nae este cea mai nouă coregrafă intrată în familia Academiei Campionilor – secția #PopeștiLeordeni. Ea va preda celor mici #ZumbaKids și un alt curs – ”International dance”.

Are 25 de ani și una dintre cele mai mari pasiuni ale ei este dansul. ”Pe parcursul timpului am practicat diverse stiluri de dans și am participat la clase, workshopuri și evenimente de fitness-aerobic și dans. Sunt intructor certificat de Zumba Fitness, Zumba Kids + Kids Jr. și Aerobic-Fitness”, ne-a spus Cristina. ”Noua grupă de dansatori de la Academia Campionilor va fi cu siguranță una cu o evoluție frumoasă. Ne vom distra, ne vom juca, vom învăța și vom dansa, urmând să participăm împreună la evenimente și concursuri la care copiii vor arăta tuturor pasiunea și talentul pe care îl au pentru dans”.

Zumba Kids + Kids Jr. este o clasă care combină dansul cu diverse joculețe pentru copii. La acest curs, copiii își dezvoltă coordonarea, memoria, imaginația și își îmbunătățesc condiția fizică. Cât despre ”International dance”, aici se vor imita dansuri ale artiștilor celebri, precum și stiluri de dans ale diferitor culturi din intreaga lume.

”Vă aștept la Academia Campionilor cu două clase de dans pline de voie bună, destinate tuturor copiilor, indiferent de nivelul de pregătire!”, a spus noua instructoare campioană. Bine ai venit, Cristina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *